lördag 4 september 2010

Ett sjöslag till kräftskiva

Igår var jag på en kräftskiva som man kort sagt skulle kunna sammanfatta som ett mycket trevligt sjöslag. Det var faktiskt det första riktiga kräftkalaset för min del och jag blev absolut inte besviken!
Förutom själva maten hade vi alla tillbehör som sig bör: Hattar, haklappar, girlanger, nubbe och sånghäfte. Som jag sa igår, det känns väldigt vuxet att sjunga snapsvisor på fester.

Efter att våra magar var mätta och torra strupar uppblötta spårade festen lite grann. Fast på ett roligt sätt, ska tilläggas. Hur som helst bar det efter tolvslaget av ut för oss som fortfarande stod pall. Tanken var att vi skulle in på Challenge men eftersom det var nästintill dött där hamnade vi på Kalles till slut. Rätt kul ändå, med tanke på att jag inte varit där sedan förra hösten!

Kvällen slutade med slumber party nere hos Emma där jag och Sandra kojade på luftmadrasser. Inte det bekvämaste kanske, men väldigt smidigt att vakna upp till bakishänget på en gång!

Simon och Sandra drog på sig haklapparna redan innan vi satte oss till bords

Goda, men ack så pilliga

När festerna är föräldrafria får man lov att leka med maten

André ser ut att vara glad i hatten, men han råkade faktiskt bara blinka (visst är de tjusiga i haklapparna förresten?!).

Hattparad!

Parteeey!

Brynte kikade förbi för att insupa kräftdoften

4 kommentarer:

Sandra sa...

Ser ut som ni haft riktigt skoj ;)

vem troru? sa...

berättar du hela historien nu anna? :P

Brynte sa...

Haha. En kväll att minnas ;) Jag som trodde jag va full fickj u se en helt annan sida av fulla folk. (Och kräftdoft såklart. Höhö.)

Anna sa...

Vem troru: Klart, jag kan inte minnas att jag uteslutit nåt... :P