fredag 21 oktober 2011

Jag vill bada i champagne

För att hämta mig från att ha konstant socialiserat sedan i onsdags spenderar jag fredagskvällen i min ensamhet. Jag har skämts framför Idol (vad är det för sopgäng de skramlat ihop i år?) och tryckt chips. Blev dock lite av den sistnämnda varan då jag fortfarande är ruskigt mätt efter lunchen (???).

Det har med andra ord varit snudd på en idealisk fredagskväll, förutom att jag hade önskat en champagneflaska vid min sida. Tänk bara att skjuta iväg korken så att det blir ett märke i taket, ta skydd för ögonen och sedan känna de dyrbara bubblorna kittla i halsen...
Konstig grej att känna sug efter under en fredagskväll, men sån är jag: Lyxlirare.

4 kommentarer:

linnea sa...

det där med att skjuta märken har jag lyckats med. Fast det var inte mitt tak och taket visade sig bara vara en pappskiva så det blev rent utav ett hål. inte att rekommendera, ser nästan fram emot att höra förklaringen för franklins dagen hon ska flytta...... men lyxlivet med champagne varje dag skulle jag inte klaga över! (eller kanske varje helg åtminstone)

Anna sa...

Linnea: Starkt jobbat! Det kan bli svårt för henne att komma undan utan att betala - om hon inte är en jäkel på att ljuga. Kan tänkas att Franklins resonerar som så att "har man råd att dricka champagne kan man även bekosta reparationen av taket..."

Hur som tycker jag vi enas om att det dricks alldeles för lite champagne :)

vd sa...

Den där bilden minns jag väldigt väl ;) Undra vem som tog den ;)

Anna sa...

VD: Det minns inte jag? Mina minnen från den kvällen är suddiga, av någon anledning... ;)