onsdag 19 september 2012

Kopia av min far

Till slut har jag tagit tag i projekt Skaffa glasögon. Nog för att jag redan har ett par, men med tanke på att jag använt de ungefär lika många gånger som år de varit i min ägo (4-5) kan det ju vara läge att införskaffa ett par jag verkligen vill använda...
Kom nyss hem från optikern, eftersom jag var tvungen att göra en synundersökning innan jag ens "får" börja spana på schyssta bågar. Jag vet inte hur det är med er men själv tycker jag att det är sjuuhuhukt frustrerande att kolla synen. Driven av viljan att ha alla rätt på alla typer av tester svär jag inombords när jag ser fel bokstav på kontrolltavlan. Och inte kan man tjuvplugga in bokstäverna innan, nu när tavlan är digitaliserad... 

Nåväl. Min syn har inte rubbats sedan jag kontrollerade den sist och nu är jag godkänd för glasögonsinhandling. Provade ut några par och tro't eller ej - redan de första paren satt fint! 
Det fanns dock en nackdel: Jag såg exakt ut som min far i dem... Inte för att min far är särskilt ful eller så. Det är bara det att jag har redan hört tillräckligt många gånger att vi är EXAKTA KOPIOR av varandra så just de glasögonparen kanske får vara. 

Ska ta en funderare nu angående de andra modellerna jag fastnade för och sedan gå tillbaka med någon som smakråd. Tyvärr fick jag inte låna hem några bågar (sjukt dåligt?) så jag måste hitta ett riktigt vasst smakråd. 
Hittade en gammal bild på när jag bär mina nuvarande glasögon (jag tycker så illa om de att jag inte vill ta på mig de nu och ta en ny bild). Vad tänkte jag egentligen när jag köpte dem..?

4 kommentarer:

Robbelibobban sa...

allt klär ju en skönhet?;)
Föresten, sökt igen för ssk i umeå, bara att hoppas :)

mami sa...

Jag tycker att du är snygg i dom - så de så!

Jägmästare sa...

Jag tycker du såg väldigt proffsig ut i dem!! Spara slantarna och börja använd dem istället ;)

Och som svar till Robert för att citera författarinnan:
"allt klär en skönhet men inget misspryder en ful"

Anna sa...

Robban: Åh, jag ska hålla tummarna för dig! Hoppas det går vägen den här gången :D
Mami: Det tycker inte jag! Så det så.
Thiger: Hahaha, vette tusan hur jag ska tolka användandet av "mitt" citat vid det här tillfället. Fast det är ju så sant som det är sagt, i alla fall... ;)

Jag vill dock inte se proffsig ut. Eftersträvar mer en bimbolook som passar min personlighet :P