söndag 16 september 2012

Idel världsklass

Okej, jag repeterar: Vilken förbannat härlig dag!

Promenaden avverkades i sakta mak i det vackra vädret. När det är så fint ute som det var idag börjar jag nästan tycka om hösten. Övriga dagar känner jag mest bara en sorg för att sommaren är slut.
Väl hemma igen packade jag snabbt ihop träningsväskan för att sedan skynda mig iväg till gymmet. Det blev fem kilometer löpning på bandet och ett corepass och jag kände mig starkast i hela världen för en stund. 

Hade bestämt mig för att basta efter träningen, men på väg in i duschen upptäcker jag att bastun är avstängd! Tydligen är det inga kvinnor som använder den? Lyckligtvis hittade jag påslagningsratten och fick därmed min vilja igenom - även om det innebar en halvljummen bastusession. Mycket, mycket härligt. 

Nu ska vi tillaga en middag bestående av bland annat oxfilé och färska kantareller som vi råkade (jo, faktiskt!) ha liggandes hemma. Känns som att det kan bli en måltid värdig denna dag. 

Med vänliga hälsningar

En klämkäck jävel
Fin natur kantade min promenad.
Det känns himla fånigt att fota sig själv utomhus när folk passerar, men är man linslus och inte har någon som kan agera fotograf till hands är självutlösaren inte så dum.

4 kommentarer:

Anonym sa...

En annan klämkäck jävel håller med dej - en riktigt härlig dag att promenera i. Trots att det är höst igen...

Anna sa...

Anonym: (Mamma antar jag?) Japp, sådana här dagar känns det helt okej med höst!

mami sa...

Haha, rätt gissat Anna! Var faktiskt inte meningen att vara anonym, var bara lite för snabb (som vanligt). Idag är det betydligare tråkigare höstväder, åtminstone här. Hoppas Umeå bjuder på bättre väder!

Anna sa...

Mami: Jag förstod det. Jag känner dig så väl mamma! :)

Kan meddela att vädret inte visat sig från sin bästa sida här heller tyvärr. Tur att jag fick njuta igår åtminstone! :)