söndag 14 oktober 2012

Frälst av HBO

Jag pratade med min saknade syster tidigare idag. Hörde mig för hur hon har det i Uppsala och berättade lite om min helg. När jag uttryckte hur händelselös den varit fällde Lisa kommentaren "åh, vad skönt det lät!". 
Jag hade inte alls tänkt på det så, men som vanligt har Lisa rätt. Det har varit förbannat härligt att göra mest ingenting!

Fast att jag gjort "ingenting" betyder förstås inte att jag bara suttit och stirrat rakt in i en vägg. Igår hälsade min bonuslillasyster Rebecka med vän på och inför deras besök hade jag bullat upp med en massa nybakat. Var år och dar sedan jag bakade något, så det var kul att få en anledning att röra ihop några smetar. 

Dessutom har jag blivit Game of Thrones-frälst. När jag och Johan inte hittade någon film vi ville se igår satte vi istället på denna serie som J tjatat om sen vi träffades. Sedan igår kväll har vi hunnit se sex avsnitt, men jag vill plöja fleeer. Har försökt övertala Johan om att vi ska se klart första säsongen i natt, men av någon anledning gick inte mitt förslag hem... 
Jag har inte knäppt en enda bild på hela helgen - nej, inte ens på mina konstverk till bakverk - så i brist på annat får ett foto som Johan tog för någon vecka sedan väga upp bildbristen. Oskärpan klär mig, inte sant?

1 kommentar:

Bea sa...

Ibland passerar du mina tankar. Hoppas allt är bra med dig och livet! Kram