tisdag 9 oktober 2012

Glossybox - Atumn Care

Nu när jag har hunnit sniffa på, smörja in och studerat samtliga produkter i min andra Glossybox tänkte jag ge mig på att recensera även den. Jag vet inte om min bedömning av förra boxen intresserade någon, men jag tycker själv det är kul att iklä mig rollen som skönhetsbloggare för en stund så jag kör på!

Cowshed Cow Pat Moisturising Hand Creme:
Med tanke på min svaghet för handkräm, speciellt såhär års, är läget något svårbedömt. Jag kan liksom köpa en handkräm på ÖB för en tjuga och känna mig precis lika nöjd över den som för en dyrgryp från ett parfymeri. Bara jag slipper torra händer, liksom.
Tycker att denna handkräm känns lätt och tränger snabbt in i huden = lite kladd. Minuspoäng för något skum lukt. Pluspoäng för ekologiska ingredienser samt insmickrande namn. 

Figs & Rouge 100% Natural Organic Balm
Lite samma läge som ovan. Jag ääälskar typ allt som mjukar upp läpparna, vilket detta balsam gör. Den fina burken gör dock att produkten känns roligare än ett vanligt Lypsyl och naturliga ingredienser tackar jag förstås inte nej till. Kommer vara en trogen följeslagare här framöver! Bör tilläggas att jag inte riktigt känner av den utlovade körsbärs- och vaniljdoften, balsamet luktar snarare citrusaktigt. 

Anatomicals Don't Just Clean it Woman, Scrub it:
Body scrub som absolut inte känns sådär lyxig som Glossyboxs medföljande beskrivning. Lär däremot fungera fint som en vardagsskrubb eftersom kornen är relativt skonsamma. Jag har bara hunnit testa produkten en gång och efter den användningen kändes huden len!

Balance Me Balancing Face Moisture:
Boxens verkliga guldkorn om ni frågar mig! Jag har jättesvårt att hitta en bra dagkräm till min fnösketorra fast samtidigt blanka nuna, men här sa det minsann klick! Så fort den lilla provtuben tagit slut kommer jag skyndsamt beställa hem en fullstor produkt. Så det så. 

Depend Nr 227:
Vid första anblicken var den här nagellacksfärgen absolut ingenting för mig. Glitter och sommarturkost - eh, nej tack. Efter en testmålning var jag däremot omvänd. Färgen funkar faktiskt riktigt bra som ett komplement till den klassiska höstfärgskalan! 
Formulan och hållbarheten är precis som med Depends alla andra nagellack: Klart godkänd. Jag föredrar dock aningen bredare penslar på mina lack, för att slippa allt för många drag. 
Dependlacket (efter en dags användning utan överlack): Fräscht och fint!

Inga kommentarer: