tisdag 12 mars 2013

Robban, booze & rock 'n' roll

Jag blev förresten också firad idag, såhär en vecka efter min egen födelsedag. Vid 13-snåret plingade det på dörren. När jag öppnade var jag övertygad om att det var hyresvärlden som kom för att inspektera våra vitvaror. Döm av min förvåning när så inte var fallet, utan att det var min vän Robban som stod där utanför! 
Han hade kört hit från Lycksele för att hälsa på och gratta mig i efterskott (samt ytterligare en kompis till honom som fyllde år igår). Ett himla fint initiativ tycker jag. Speciellt med tanke på att jag annars är ensam dagarna i ända. 

Presenter hade han också med sig i form av sjukskrivningsläsning och likör. Jag kommer dock inte dricka spriten som medikament – det kan sluta dåligt i kombination med morfintabletterna jag knaprar... 
Eftersom jag vet att Robban kommer läsa det här vill jag passa på att tacka honom ännu en gång. Tack, tack, TACK för titten. Du gjorde mig paff och förgyllde min dag! 

3 kommentarer:

Anja sa...

ååå den där mango likören är super go blanda med apelsin juice så blir det en ännu godare drink

Robbelibobban sa...

Varsågod! Din min när du öppnade dörren var priceless! Roligt och överaska där någon inte alls förväntar sig att man ska vara där !

Anna sa...

Anja: Jag har aldrig smakat den, men nu blir jag peppad på att göra det! Får testa ditt tips med apelsinjuice då :)
Robban: Nej, det var minsann en överraskning som hette duga! Kul att du kikade förbi :)