måndag 18 mars 2013

Vi skrattade tills armhålorna värkte

Min vistelse i Lycksele utmynnade i en sann familjehelg. En jäkligt rolig sådan, helt utan Lars Norénska förtecken. 
Jag inledde helgen hemma hos mamma, där vi åt en försenad födelsedagsmiddag till min ära. När brorsan avslutade sitt kvällspass fortsatte uppvaktningen med sång och presenter. Jag måste bara visa vad mina söta syskon gav mig lite senare! Därefter följde vilt sällskapsspelande långt efter midnatt där undertecknad gick segrande ut striden. Att jag fick vinna var inte en del av födelsedagsfirandet, bör tilläggas. Jag var helt enkelt bäst. Hehe. 

Lördagskvällen gick i samma anda, fast tillsammans med pappa-delen av min familj. Och då var det helt plötsligt honom vi uppvaktade eftersom han fyllde år igår. Under kort- och sällskapsspelandet bjöd Linus på Björn Ranelid-imitationer, vilket pappa inte var sen med att haka på. Så jävla roligt! 
Eller som Judith tydligen hade beskrivit kvällen efteråt: "Jag har skrattat så mycket så att jag har ont i armhålorna." Kunde inte sagt det bättre själv. 


Igår, under självaste pappa fyller år-dagen, blev det förstås tårtätande. Monika stod för själva bakningen medan jag och Lisa improviserade dekorationen utifrån vad huset hade att erbjuda.
 Eftersom närbilder är lika osmickrande som härliga sköt jag av en på pappsen och Lisa. Söton!
Berit har blivit satt på diet, vilket plötsligt har väckt en sällan skådad leklust hos henne. Hon föredrar dock att leka med mattor och andra döda ting framför homo sapiens. 
Stretchar gör hon också så fort tillfälle ges. Jag förutspår att hon kommer bli en sann fitnesskisse. 

Inga kommentarer: