tisdag 22 mars 2016

Bättre en fågel i handen än en obrukbar hand

Hoppsan har gjort det igen. Gjort illa sig, alltså. (Och Hoppsan är alltså öknamnet jag går under i min familj, om någon missat det.)
På gymmet igår skulle jag flytta ner en skivstång lastad med vikter på racket, men något gick snett med handleden för plötsligt gjorde den svinont. Idag har jag knappt kunnat öppna dörrar med vänsterhanden för det gjort så ont. 
En kollega som bröt handen för två månader sedan och blivit lite utav en expert på ämnet efter att ha valsat omkring i vården tror att det är en sena i min hand och handled som fått sig en kyss. 
Vad den nu än är hoppas jag att det ger sig snabbt, för det är ju påsk om bara några dagar och då kan jag ju inte ha en obrukbar hand! Jag kommer bli en mycket bitter människa om jag inte kan köra skoter och åka längdskidor. 

Ibland slås jag jag av tanken att jag måste ha norra Europas sköraste kropp så mycket som jag gör illa mig. Fast sedan inser jag alltid att mina skador med högsta sannolikhet beror på min klantighet och att jag faktiskt gör skäl för mitt öknamn...

Nu ska jag knapra lite Voltaren så att jag förhoppningsvis kan sova lite bättre den här natten än föregående. Imorron bitti väntar äntligen ett frisörbesök – det känns fint att jag ska få glida runt i fjällen med pretty hair.

3 kommentarer:

Emma G sa...

Nej vilken otur du har!! Hoppas den blir bättre snabbt - annars får du köra skoter med en hand (tur att högern är ok) men förstår att det är svårare med skidåkningen.

Hoppas du får en en härlig påsk hur som helst! :D

mami sa...

Men nej stackars "Hoppsan". Hoppas den läker lika snabbt som i julas, eller var det högern som du skadade då?

Anna sa...

Emma G: Goda nyheter – den blir bättre för var dag som går! *ta i trä* Annars får jag testa enhandskörning, som du föreslog :) Glad påsk!

Mami: Tack för medlidandet! ;)