måndag 7 mars 2016

27

Jag älskar ju att fylla år och att bli 27 var inget undantag. Den här födelsedagen inleddes med att mamma levererade mimosa och falsksång på sängen och sedan fortsatte dagen lika ljuvt. 

På eftermiddagen kom en tapper skara för att gratulera mig och inmundiga fika. Jag är inte särskilt bra på att finbaka – sanningen är snarare att det jag bakar ofta ser ut att ha varit med om en olycka, vilket det också har emellanåt – men i lördags lyckades jag få till en tårta som jag var oklädsamt mallig över. Den var faktiskt inte bara snygg (i mina mått mätt) utan den var även jävligt god! Kommer nog bara köra på den framöver, hehe. 

Trots att jag fikade så att det nästan sprutade kaksmulor ur öronen på mig fortsatte firandet senare med middag, innan det var dags för fezt. Förfestade hos syrrans kompis där jag kände ganska få, men hade otroligt roligt innan slutet! Uppviglade bland annat till en väldigt märklig chinstävling, sådär som en kan göra på fyllan. Tyvärr förlorade jag. Skyllde på att jag hade ätit för mycket tårta tidigare under dagen. 

Slutligen blev det utgång på hotellet. Förstås. Det var trångt, varmt och illaluktande, men jag hade kul i alla fall. Fortsätter 27 att vara lika roligt som det inleddes kommer jag klassa det som en bra ålder.
Egg norwegian, mimosa och kaffe. Eller som jag vill kalla det: Breakfast for champs. 
Tårtan som jag mallade mig över. Choklad och hallon kan fasen inte bli fel. 
En klassisk toalettselfie med syrran. Alltså, hur snygg är inte hennes nya hårfärg?!!?!?!?!

2 kommentarer:

mami sa...

Falsksång?? Nej jag vet nog hur mycket du gillar mammas fantastiska sång - erkänn!!
Håller med om att tårtan var riktigt snygg och god så den får du klart godkänt för :)
Tack för en fin dag och kväll!

Anna sa...

Mami: Skrev jag falsksång? Skönsång skulle det vara, förstås. Förstår inte hur jag kunde skriva fel ;)