torsdag 31 mars 2016

Testar lyckan på Tinder

I tisdags blev jag så jävla less på att vara ensam i en värld av tvåsamhet, så jag gjorde vad alla desperata singlar gör nu för tiden – skaffade Tinder. Om det sedan är rätt väg att gå för att hitta Den stora kärlekenvette stackarn då mina kollegor genast började hojta om att jag laddat "liggappen".... Men det är ju åtminstone bättre än att sitta hemma och tjura, tänker jag. 

Så fort appen var hämtad inleddes ett intensivt swipande och väldigt snart dök orden "SUPER LIKE" upp över skärmen. Då hade alltså jag lyckats SUPER LIKE:A någon snubbe som jag inte alls kände för att lajka ens lite grann. Ungefär en halv minut senare hade jag en matchning med denna snubbe och ytterligare några minuter senare kom ett försynt "Hej!" från hans sida på chatten. Kände mig som en häxa som inte ens svarade. Snacka om succéstart på mitt tindrande.

Nu har jag hunnit testa Tinder i två dagar och lyckats SUPER LIKE:A ytterligare en av misstag (om jag slinter med fingret såhär mycket i nyktert tillstånd måste jag nog gömma undan mobilen när jag är full), men också börjat tycka det är oerhört kul att spana in utbudet från min skärm. 
Jag kanske återkommer med en Tinderrapport längre fram, men till dess får ni några spaningar/funderingar jag gjort under min korta tid med den flammande appen:

1. Varför skriver så många killar hur långa de är i sin beskrivning? Det är ju andra mått som är mer intressanta! (SKOJA)

2. Varför har vissa killar valt att ha en profilbild där de posar tillsammans med en tjej när de vill träffa en tjej? Det spelar ingen roll om det är ett ex, en syster eller kompis på bilden – det sänder i vilket fall ut signaler som är svåra att tyda! Fast nästan ännu konstigare är de som har en annan kille med på bilden. Då fattar ju en inte vem det är en ska bedöma utseendet på. 

3. Att ha en selfie fotad i toalettspegeln som visningsbild är ju i sig horribelt, men att dessutom strunta i att plocka bort städartiklar som står i bakgrunden borde det vara spöstraff och livstids avstängning från Tinder på. Seriöst, ni som har sådana profilbilder (jo, jag har sett två stycken) – skärp er.

Inga kommentarer: