fredag 14 september 2007

Blodgivning och fotfobi

Jag känner mig duktig, som en god medborgare. Jag har nämligen ringt till Blodgivarcentralen och anmält mig som blodgivare, så på tisdag ska jag dit och ta prover och svara på alla hundramiljarder frågor eller vad det nu än är...
Men det känns bra om jag får börja ge blod, för vem vet om jag kanske själv blir i behov av det i framtiden? Med tanke på mitt klippkort på lassa är det ju inte precis omöjligt...

Igår kom min fotfo
bi fram igen. Jag vet inte varför, men det är som att den har försvunnit över sommaren, som att mitt psyke har tyckt att det har varit okej med alla som kutar runt barfota. Men som sagt återkom den igår, på afron närmare bestämt. Nästan alla dansade som vanligt barfota, men det va nemas problemas. Dock vart det jobbigt och stretchningen. Vi var så grymt mycket folk där igår, vlket resulterade i att man var omringad av nakna, äckliga fötter då man skulle ligga ner och stretcha. Det va som en ormgrop med ringlande ormar, fast med snuskiga fötter istället. Fast jag skulle hundra gånger, nej TUSEN GÅNGER, hellre ligga där med en massa ormar.

Sitter och ly
ssnar på Bandit Rock nu - tack, tack, tack för att det finns en massa radiokanaler på digitalboxen så man kan lyssna på något annat än p3 hela tiden. Dom spelade föresten nyss Mustasch - Double Nature. Just P3 spelade sönder låten i somras, men nu va det ett tag sen jag hörde den så jag kunde äntligen uppskatta den igen :)

På tal om rock, jag har redan utsett vem jag kommer att heja på i idol. Tomas Andersson som va med igår, vilken härlig snubbe. Han blir en bra (ännu bättre) till Snäckan som va min favvo förra året.
Mer rock'n'roll i Idol, tack!




Inga kommentarer: