tisdag 18 september 2007

Tänk vad ett krogragg kan leda till...

Ååh, vad glad jag blev igår!
Den speciella dagen igår var inget mindre än 6 månader sen jag träffade Simon-dagen. Lite sjukt egentligen, att det var bara var 6 månader sedan vi träffades på krogen, och han följde med mig hem och... ja, haha. Och nu bor vi redan ihop, vi är ju sambos för fan. Ofattbart men underbart!
Hur som helst hade jag köpt en stor, fin ros till min älskling som inte hade någon aning om vad det va för speciell dag (i alla fall inte då jag pratade med han på telefon). Men lika förbannat kom han hem efter jobbet med en blombukett till mig, och han hade dessutom lyckats räkna ut vad det var för dag! Tro mig, jag är grymt imponerad - och grymt kär!

Måste även passa på att be om ursäkt, eller i alla fall förklara mig, till folk (ehum) som tog illa upp av gårdagens blogginlägg. När jag använder mig av ordet "blond" istället för "dum" så är det för att det ordet trots allt är ett välinjobbat begrepp. Jag menar, jag är ju för sjuttsingen också blond (alltså ljushårig), men jag ser det inte som nervärderande då folk säger "blondin" till dumma personer. Jag ser det mer som att ordet har två olika betydelser...
Okej?

Nej, nu ska jag snart bege mig till Blodcentralen. Lite nervös är jag allt, men inte för blodproverna som man kan tro. Nej, det är mer alla intima frågor som skrämmer mig lite.

Inga kommentarer: