tisdag 22 september 2009

Rammstein goes porn stars

Det har varit ett jäkla hallå om Rammsteins nya "porrvideo" i media och jag blev därför glad när jag fick hittade länken till den i ett mail från Pite FM. Äntligen har jag fått studera den ingående och bedömt dess verkliga porrhalt!
Eftersom videon börjar relativt oskyldigt trodde jag först att allt hade blivit upphaussat av medierna, men i slutet artar det sig verkligen och det blev... ja, porr helt enkelt! Den sista minuten är verkligen som en erotisk rulle i kortversion med in-ut, pumpa, sug och sprut.

I vanliga fall tycker jag att sex och porr så himla uttjatat, men pussy-videon är ett ändå ett roligt komplement till alla rapvideor som snurrar på MTV där svarta tjejer åmar sig. Blir roligt att se om någon musikkanal vågar visa denna efter tolvslaget...

Om du vill bedöma videon själv så hittar du den här. Observera bara att det inte är ett dugg jobbvänlig - det är nog inte läge att löneförhandla om chefen kommer på dig att titta på videon under arbetstid.

Ett aningen mer påklätt Rammstein

2 kommentarer:

Elvira sa...

Mhm, tell me about it! Blir jobbigt om MTV tar på sig detta, censur i låttexten och videon skulle förstöra... Hänger du med och se dem i februari?

Anonym sa...

Patetiska gammla gubbar som gnäller på att de inte kan gå "laid in germany".

De måste förmodligen betala för sex. Dessutom ha en bra kille som Jonas som kan förstora deras könsorgan. Kan garantera att alla dom är inte lika välutrustade. FEJK...så det skriker om det!