måndag 21 september 2009

En helg med syrran

Det är verkligen superskönt med lediga måndagar. Jag behöver inte precis ha någon söndagsångest och det där med att måndagar är den värsta veckodagen försvinner liksom. Imorrn är ledigheten i alla fall slut och det känns rätt skönt då jag har haft en jättebra helg med världens bästa syster.

Ni vet ju ungefär vad vi pysslat med. Gått på bio, käkat clementiner och ser Idol-repriser. Lördagen försvann dock helt ur rapporteringen fastän det var den roligaste dagen! Det blev (inte helt otippat) en heldag på stan där vi båda shoppade som mest i början och sedan dalade visakortshanteringen. Nu är i min höstgarderob lite uppdaterad efter shoppingen i Luleå förra helgen och Piteå-rundan i lördags och det känns fenomenalt! Finns det något bättre än att bränna pengar och sedan veta att det blir svält till den 25:e?

Hur som helst, tillbaka till i lördags. När affärerna stängt landade vi i min lägenhet ett tag innan det var dags för fest. Efter världens slöaste förfest hos Julia - fyra personer samlade kring ett bord, vad kan man egentligen förvänta sig? - drog vi till Kalles där Lisa lyckligtvis tog sig in trots 20-årsgräns. Vi slog klackarna i taket (Lisa gjorde det nästan bokstavligen när hon drattade omkull på det halkiga dansgolvet) och blev förundrade över hur killar beter sig på krogen. Det är inte för intet begreppet köttmarknad finns.

Kvällen avrundades med en middag på Max tillsammans med André och Dennis som vi hittade utanför Kalles. Yes sir, middag var ordet. Jag och Lisa hade inte orkat käka något efter statsrutten så det var som dags klockan halv tre på natten...

Söt tjej, läskig mun!

Vad hände...?

Vingarnityr

En var mätt, den andra var nöjd.

Inga kommentarer: