måndag 19 mars 2012

Om jag vore en färg skulle jag vara turkos.

Alldeles strax ska jag gå på en arbetsintervju. Man kan väl säga att det är min första riktiga arbetsintervju någonsin så jag känner mig pirrig.
När jag frågat andra, som har erfarenhet av detta, vad jag bör tänka på har samtliga svarat "var dig själv!". Därmed har jag ägnat eftermiddagen åt att försöka komma på vem tusan jag är. Hehe.

I övrigt har jag förberett mig genom att svettas ut lite pirr på ett spinningpass under förmiddagen och klätt mig ändamålsenligt. Det där med att förbereda sig på vilka frågor som kan tänkas dyka upp har jag lämnat därhän - att börja konstruera svar i förhand på spörsmål som kanske inte ens dyker upp skulle bara göra mig nervös.

Önska mig lycka till!

Ändamålet till ära har jag satt på mig kavaj och satt upp håret i en knut (okej, det sistnämnda gjorde jag för att håret är skitigt). När jag försökte få med båda attributen på en bild resulterade det i denna märkliga bryta nacken-posen.

3 kommentarer:

Robbelibobban sa...

you go girl! :D

mami sa...

Du såg då verkligen "respektabel" ut:-) Grattis till att du blev en av dom alla till intervjun! Det kommer att gå bra hur än det blir, det vet du. Kram

Anna sa...

Robban: Tack! :D
Mami: Man försöker väl! Knuten han dock ramla ut innan jag ens kommit fram så där föll lite av min respektabla look. Tack för uppmuntran! :) Kram