måndag 8 juni 2009

Min helg i 3 punkter

I vanliga fall brukar det vara så himla skönt när klockan slår 16, de söndagar jag jobbar. Då vet jag att arbetshelgen är slut och att det är några veckor kvar innan nästa pass. Igår kändes det dock rätt skitsamma, nu är jag inte ledig förrän efter klockan 12 på torsdag...
Däremot ska jag inte vara på Shell imorrn, utan det blir istället ett kort gästspel på Västerbottens-Kuriren i Umeå. Omväxling förnöjer heter det ju, och jag ser fram emot morgondagen!

Förutom jobb har jag gjort i princip tre roliga saker i helger, listade i kronologisk ordning:
1. Jag fick åka Mustang hem (med en väldigt lång omväg!) från jobbet i fredagskväll.
Grabbarna som skjutsade mig hade tydligen fått en utskällning av min granne när de släppte av mig för att han tyckte de körde som idioter. Jag förstår grannen eftersom klockan var över ett och han har småbarn, men samtidigt - vad ska man göra med en Mustang om inte köra som en idiot? Haha.
2. På självaste nationaldagen fikade jag på stan med Hanna, och sen fick jag träffa hennes nya hund Aks som var hur söt som helst (kolla bara bilderna nedan)! Fast det var allra roligast att träffa Hanna igen ändå, det känns sorgligt att hon definitivt lämnar Lycksele på lördag...
3. Igår kväll sammanstrålade järngänget för att boka flygresa till Stockholm, gråta en skvätt till I taket lyser stjärnorna och spela Rock band. Vi var så grymma att jag tycker vi ska starta ett riktigt band.

Det var den roliga delen av min helg det! Om det låter som att jag hatar mitt jobb är det absolut inte så, men det är bara det att det är... ett jobb.
Nu ska jag dra till Vännäsby och hälsa på Sandra och grabbarna, det kommer bli dagens höjdpunkt.

Söt-Aks

Het-Hanna i sin nya vintagedräkt (lägg märke till att Aks snor hennes sko på den här bilden..)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Haha:-P Nope. Helt äkta. Har inte ens varit in i photoshop för att ändra något ljus. Jag är helt enkelt bara duktig på att fiska. Hoppas du har det bra hemma.

anna sa...

så sjukt söt vovve :)