måndag 15 juni 2009

Studenten 12 juni 2009

Mitt på dan åkte jag till Tannen för att möta upp Malin, Malin och Lisa som har ett år kvar till sin student...

Vid kvart över ett kom studenterna i ett lämmeltåg. Hanna var en fin, nybakad student och firade med att ge Tommie en stor kram.

Lilla Judith doldes nästan under mängden rosor och saker

Efter att jag gratulerat en hel drös på Tannen åkte vi in till stan för att se flakåkningen. På bilden finns bland annat några skidisar som jag läste flera kurser med under gymnasiet och som äntligen fick ta studenten efter fyra år på Tannbergsskolan.

Lite senare blev det dags att sprätta bärsen. Jag drack inledde kvällen med att dricka ett skumt körsbärsöl.

Kvällen till ära hade jag pimpat min LBD med en paljettrosett!

Malin stod för matlagningen...

... och det var så gudomligt gott att smaklökarna bara krullade sig i munnen! Det blev många portioner till efter jag glufsat i mig det på bilden.

Malin x 2 gillade också maten.

Lite senare kom Jurrijuttan förbi, men självklart försökte Lisa stjäla fokus från studenten.

Jag blandade den nyblivna klassikern piggelinsprit till tjejernas förtjusning

Sen bar det av ner på stan, där typ den första vi sprang ihop med var mamma som just hade kommit hem från Munkedal. Lisa passade på att posa med henne...

... och jag posade ihop med mina bästa vänner som jag slöt upp med!

Sedan väntade jobb, jag skulle fota åt H.E.A.T's spelning för VK. Kan tilläggas att jag hade tagit det lugnt med drickat innan, man kan ju inte vara full på arbetstid!

Bandets trummis var ju för övrigt quite handsome, trots en lite udda outfit.

När jag inte behövde ta det lugnt längre bar det iväg till hotellet, men därifrån har jag inga bilder. Eller jo förresten, tre stycken på Tina som dock inte är lämpliga att lägga upp här... Det var i alla fall en skitrolig kväll, som samtidigt orsakade att lördagens utgång blev inställd. Jag pallade inte att gå ut en kväll till efter enbart tre timmars sömn...

Inga kommentarer: