onsdag 20 januari 2010

Sånt jag gör när jag inte går skola

Det har varit en lång men rätt skön dag. Traskade iväg till sjukhuset efter åtta imorse för en preventivmedelsrådgivning och passade samtidigt på att göra en gynundersökning. Bilen gick igenom besiktningen så det är bara att tuta och köra, haha.

Sedan blev det dags att undersöka andra saker. Var på stan och gjorde en enkät, vilket gick sådär. Jag fick mina fyra svar och bilder tillslut men först efter att jag hade dykt på sisådär 20-30 människor. Så svårt är det väl inte att svara på en liten fråga..?
Däremot var det lättare att få tag på en intervjuperson till uppgift nummer två i bildjournalistik. Mitt tilltänkta "objekt" var med på noterna och därmed slipper jag gå runt grubbla över vem jag ska göra ett personporträtt på.

Annars har jag bara lallat. Surfat. Pratat i telefon. Lagat ratatouille (som blev supergod!). Provat kläder som kom i ett paket idag. Kort sagt är det rätt gött att ha en "ledig" dag fastän jag har pluggat och var tvungen att kliva upp tidigt. Imorrn väntas däremot sovmorgon!

Inga kommentarer: