torsdag 28 januari 2010

Snaskigt och spännande

Håhåjaja, vad kulig denna skoldag har varit. Eller intressant och lärorik kanske är bättre ord. Personsökningar stod på schemat och dagens uppgift gick ut på att komma en person så nära inpå skinnet som möjligt genom samtal och slagningar i register av alla dess slag. En guldstjärna utlovades om man fick fram personens skostorlek.
Vem jag och Angelica valde och hur mycket vi kom fram till håller jag nog hemligt. Det kan ju vara någon som läser min blogg som vi fått veta allt tokigt och likt om... Hur som kändes det jäkligt snaskigt att rota i saker som kan upplevas som privata men som bara finns ett telefonsamtal bort.

Från det ena till det andra. Igår sa både Dennis och Emma - helt oberoende av varandra - att jag är lik en mangafigur! Ska jag ta det som en komplimang eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har tidigare sett att du har en blommig klänning från Rare Fashion (Finns bla att köpa på Nelly), jag är själv sugen på att köpa en likadan men undrar hur den är i storleken. Täcker den rumpan om jag är dryga 170cm? Tacksam för svar!

Anna sa...

Anonym: Jag är själv 173 cm och jag kan väl säga som så att klänningen är ganska jäkla kort... Visst går den nedanför rumpan men eftersom det är en rätt vid kjol har den en tendens att åka upp lite. Så ett par snygga och lite mer rejäla trosor under klänningen är att rekommendera :)

linnea sa...

Nu när du skriver det så kan det ligga nåt i det, jag har väl inte sett överdrivet mangafigurer men de har väl stora ögon och det har ju du, och sen har du inte så platt utseende utan en fräsig frilla (jag har ett svagt minne av att jag ruffsade till det på juldagen, kan det stämma? haha). Så du kanske är lite manga, släng på lite photoshop på det och du kan skapa en egen serietidning om dig själv, perefkt kombination med din utbildning ju!