lördag 28 maj 2011

Bartömning 2011

Igår var det den årliga bartömningen på Kåren vilket jag gick in för på fullaste allvar. Hällde kanske en drink för mycket innanför västen för jag blev avvisad från stället en kvart innan stängning av vakterna. De må vara trevliga snubbar men de verkar sannerligen ha någonting emot mig... I fortsättningen slipper de i alla fall hålla koll på om min vinglighet beror på höga klackar eller högt alkoholintag för jag har gjort mitt på Kårhuset. Om fyra dagar är jag ju inte student längre!

Förutom den lilla kvart i två-incidenten hade jag en galet rolig kväll, så pass rolig att jag skrattat högt för mig själv flera gånger i dag åt gårdagens bravader. Och i kväll ska jag förhoppningsvis få garva ännu mer för då blir det utgång igen! Måste börja ta tag i tillsnyggandet nu för jag misstänker att det kommer ta sin tid. Som synes i förra inlägget ser jag ut som gammalt skräp för tillfället.

Igår var vi rebeller och grillade på loftgången. Jag passade på att inviga mina rosa pjäser också - fräsigt värre!

Jag trotsade regnet och de fjuttiga 9 plusgraderna och gick ut med nakna ben. Frös faktiskt ingenting, men det kanske var alkoholens förtjänst...

Nöjd tjej!

Fint folk. Man måste ju bara älska Sandras popcornaccessoar!

Eftersom jag klokt nog lämnade kameran hemma igår är samtliga stulna från Tina.

2 kommentarer:

Brynte sa...

Jag känner att den där filler-sprutan har gjort mitt liv så mycket lättare! Nu kan jag ju äta som en normal människa!

Grym kväll och ikväll blir om än mer grym!

Hanna sa...

älska skoooorna!! och håre!