söndag 8 maj 2011

Olika typer av rövsparkar

Under eftermiddagen chockade jag mig själv med en sysselsättning som i normala fall inte hör söndagar till: Träning. Vanligtvis brukar denna veckodag antingen vara kantad av baksmälla eller en söndagsslö sinnesstämning för min del - men inte i dag inte.

Högst troligt var det revanschlusten som lockade mig till gymmet för i fredags gick det verkligen sämst att träna. Var helt slut på efter tio minuter på löpbandet och trodde att jag tappat det helt. I dag gick det däremot skitbra och jag känner därmed att jag kan pusta ut.

Dagar då jag däremot varken besitter revanschlust eller ork till att svettas brukar jag peppa mig med att titta på bilder. Att låta ögonen vila en stund på vältränade kvinnokroppar brukar vara en spark i arslet så god som någon. Jag skulle inte tacka nej till att vara formad lite mer såhär, eller kanske såhär...

4 kommentarer:

Idamari sa...

Och så tänker man att så svårt kan det inte vara att se ut sådär..pfft!

Jag hade en sådan dag igår.. där det gick dåligt. Jag försöker mig på revansch idag och sporras av att du lyckades igår.

Anna sa...

Idamari: Jag hejar på dig idag, om än på håll! Tror det kommer gå super :)

jannie sa...

Jag lyssnade på ditt råd och körde på awesome knallturkos penna /glitter. syns dåligt på bilden kanske men kolla på collage saturday! ;)

Nighttales.net - följ med i natten tillsammans med en 22årig, rödhårig klubbvärdinna ;)

Jannie sa...

Hahah jaa du kan väll fixa håret så! :) Love my haaair

Har en liten tävling i bloggen där du kan vinna minihudvårdskit, kolla om du vill!

ghttales.net - följ med i natten tillsammans med en 22årig, rödhårig klubbvärdinna ;)