torsdag 19 maj 2011

Fröjdefullt frisörbesök

Så länge jag slipper lämna salongen med en tantklippning älskar jag att gå till frisören! Det känns lite lyxigt att ha en person som gör en fin i håret och samtidigt passar upp en. I dag till exempel blev jag inte bara serverad cappuccino medan jag väntade på att färgen skulle verka utan även en snuskigt god chokladbit.
Och sedan schamponeringsproceduren, där kan vi verkligen snacka livsnjuteri! Tänk att ha alltid ha en person som tvättar ens barr och masserar hårbottnen sådär gött som bara frisörer kan göra... Hm, undra om det går att anställa en sådan? Undra om det i så fall skulle gå att göra RUT-avdrag på det?

Tycker även att det är väldigt fascinerande att se frisörer jobba. De gör allting så metodiskt och jag intalar mig alltid efter ett besök att jag minsann också ska börja föna håret sådär noga. Att jag sedan aldrig gör det bevisar nog varför jag aldrig skulle kunna ge mig in på frisöryrket...

Men nog med hyllningar till detta skrå! Såhär snygg är jag numera i håret:

ÄLSKAR FÄRGEN!!!!

10 kommentarer:

Robbelibobban sa...

dra mig långt baklänges! /hands down !

Anonym sa...

RIKTIGT SNYGGT!!

Anna sa...

Robbelirobban: Det kan jag absolut göra nästa gång vi ses, men jag vet inte vad det skulle vara bra för ;)

Idamari sa...

HUR SNYGGT SOM HELST. Och, om du spånar vidare i RUT-avdrag eller inte. Hör av dig. Jag skulle kunna lägga nästan hela studielånet på att få gå till frisören och blir schampoonerad.

Jennie i Umeå ;) sa...

SJUKT LÄCKERT!!!!!

Brynte sa...

Jäääääävlar i min låda va snyggt!

Emma sa...

Galet snyggt! Det ska bli kul att se det live :D

Hanna sa...

gud såååå snyggt!!

Maria sa...

men shit så snyggt det blev!! du passar verkligen i rött måste jag säga :) åh.. undra vad jag själv ska göra med håret nu.. ha klipp & färgtid den 27:e :) säg till om du ha nåt coolt förslag! :)

Anonym sa...

Mkt snyggt, som alltid.