söndag 22 maj 2011

Genuin jävla lycka

Jag är ensam igen men jag känner mig lycklig. Inte nog med att jag har vänner i världsklass - två av dem har dessutom sett till att jag haft en förbannat fin helg. Att säga att den har varit rolig är en klar underdrift.

Som alltid finns det ändå ett litet "men" som gnager i bakhuvudet. Den här gången skulle det kunna formuleras något i stil med "men samtidigt är det ett ofrånkomligt, tråkigt fakta att detta var vår sista järngängethelg i Piteå". Vi kommer ju antagligen aldrig mer att umgås just här allihopa!
Fast å andra sidan - det spelar ingen större roll var vi hänger: Piteå, Umeå, Lycksele, Stockholm, Laganas... Det är sällskapet som gör sådana här stunder, inte geografisk position. Att döma av helgens frekventa fotodokumentation kan det dock vara en fördel om vi även har en kamera att roa oss med.

4 kommentarer:

mami sa...

Ni verkar ha haft en toppenhelg!Hoppas du har laddat energiförrådet så du orkar med packandet innan AB flytt & städ anländer :-)

Anna sa...

Mami: Det har jag sannerligen! Jag införskaffade till och med flyttlådor igår och är därmed ett steg närmare att börja packa...

mami igen sa...

Låter fint! Ett steg i taget... Inte så roligt att packa men kanske roligare än att städa?? Lycka till!!

Anna sa...

Mami: Garanterat mycket roligare än att städa - hoppas jag. Men vi får väl se...