tisdag 17 maj 2011

Slutet för Shell-Anna

Söndag 15 maj 2011, klockan 16.00: Jag lämnar nyckeln jag ärvt av Per på skrivbordet i fikarummet och sätter därmed punkt för min "karriär" inom bensinstationsbranschen. Efter fem år och åtta månaders anställning på Shell har jag gjort mitt sista arbetspass.

Nu sitter jag med väldigt blandade känslor efter att jag sagt upp mig. Visst känns det oerhört skönt att jag har tagit steget. Jag har andra ambitioner i livet än att jobba inom servicenäringen. Men det har verkligen varit ett jättejättebra arbete och det säger jag inte bara för att jag är sentimental. Jag har haft jävligt kul rent utsagt genom åren, med de bästa av kollegor och underhållande och trevliga kunder. Så roligt som jag har haft det kunde jag aldrig föreställa mig att jag skulle få när jag gjorde mitt första pass som nervös, obevandrad 16-åring.

Jag funderar nästan på att sammanställa en lista med topp tre-jobbminnen för att ni ska förstå nöjet med att vara en shellare men risken är väl att det blir alldeles för internt och hänger ut my dear fellow VD på ett inte så smickrande sätt... Får ta en funderare på den!
Kommer hur som sakna den där arbetsplatsen galet mycket - så pass mycket att det kommer kännas tomt att inte vara "Shell-Anna" med alla Lyckselebor.

Bild från firmafesten i november som illustrerar hur roligt jag haft det med mina kära kollegor på ett rättvist sätt.

2 kommentarer:

vd sa...

naaaaw!! ja saknar dig redan! :/

vd sa...

Vad menar du med att du skulle hänga ut mig?! :O