måndag 2 maj 2011

Usama, kaffe och sånt

Masade mig upp ur sängen tidigt i morse och den första information som nådde min sömndruckna hjärna var att Usama bin Laden blivit dödad. Wow, hur förhåller man sig till det egentligen? Även om jag, utan att överdriva, kan säga att jag inte tillhör hans fanbase känns det onekligen makabert att fira att någon bragts om livet. Men så tror jag ju inte heller på att döden är det ultimata straffet.

Annars i dag - när jag inte följer nyhetsflödet om att världen har blivit en ond människa "fattigare" - kämpar jag med examensarbete. På fredag är det inlämning och jag kan inte för mitt liv förstå hur jag ska vara klar tills dess. Lyckligtvis finner jag stöd i min finfina födelsedagspresent. Vet inte hur jag skulle orka med att skumma igenom tråkiga forskningsartiklar på utrikiska om jag inte fick en dos koffein emellanåt.

Första plugghjälpen!

4 kommentarer:

Idamari sa...

Jag skriver också examensarbete och du ska bara veta hur glad jag blev då jag såg att du uppdaterat bloggen så jag kan ta några "minuter" som paus och försvinna in i några andra tankar en stund. Vad skriver du om? Och inlämning redan på fredag? Hujedamej, vad tidigt. Men självklart hinner du, det tvivlar jag inte en sekund på, speciellt inte med en Tassimo i ägorna.

jannie sa...

Jag vill ha en sån! Fy va orättvist. haha

Kul att du gillar mitt inlägg. Ibland så kan jag bara känna att tjejers största problem är att det ska gnällas och ha åsikter om precis allt medan killar rycker mer på axlarna. hha

Haft en bra dag annars?

Anonym sa...

Klart du fixar examensarbetet med en SÅN snygg Tassimo:-) Nöt inte upp den bara innan helgen! Kram/mami

Anna sa...

Mami: Haha, är du rädd för att bli utan kaffe? ;) Kram