söndag 12 augusti 2012

Kalla mig Eländet

Jag är inte människa längre. Förvandlingen skedde någon gång under natten mot fredagen. På morgonen vaknade jag upp som ett Elände. 
Sårig hals, rinnig näsa, ont i hela kroppen, tokhög kroppstemperatur... Ja, ni kanske är familjär med den klassiska höstförkylningen.
Även om detta kommer som ett brev på posten så fort löven börjar anta en gul nyans blir jag lika frustrerad varje gång. Meddelande till mitt immunförsvar: SAMARBETA FÖR FASEN! 

Igår var jag bjuden på inflyttningsfest, men kände mig inte alls i form för att svira. Samtidigt ville jag så gärna fara på festen, eftersom min syster skulle på dit. Det slutade med att jag tog bilen dit och partajade på O'boy. Det var faktiskt riktigt trevligt. Tyvärr vaknade jag upp i ett värre tillstånd än om jag hade hällt i mig en kvarting vodka. 
Som sagt: Det är jäkligt frustrerande att vara sjuk.  

3 kommentarer:

mami sa...

Välkommen in i gänget! Samma sak hände mej 1:a arbetsdagen efter semestern... Eländet gick som tur var över ganska fort. Krya på dej! Kram

Anna sa...

Mami: Det är väl samma fenomen som när barn börjar dagis antar jag. Plötsligt är bacillutbytet maximalt!

Att jag drog på mig en eländesförkylning beror på att min kära sambo åkte ner till Sthlm och fick med sig storstadspartiklar hem. Huvva!

Kram

mami sa...

Med andra ord: Man bör akta sig för "storstan" :)