onsdag 29 augusti 2012

NYTT JOBB!!!

Jag skulle kunna skriva hur långt som helst kring detta och strössla med superlativ. Eftersom jag är stressad inför flygresan fattar jag mig dock kort: Jag har fått ett nytt jobb, som redaktör på Totalt Umeå. 
Nej, ni har inte läst tidningen tidigare. Möjligtvis läst om den idag, för den är nämligen helt ny och offentliggjordes under förmiddagen. 

Jag är är verkligen superjäklaglad över detta! Glad att få vara med i starten för en publikation. Att få stanna kvar "i huset" då det är VK-koncernen som ligger bakom satsningen. Att få ett heltidsjobb (åtminstone till årsskiftet, när min provanställning går ut får vi väl se hur jag skött mig...). 

På måndag gör jag första dagen på nya jobbet och jag är hur taggad som helst. Fast först blir det långhelg i Uppsala som sagt - tror det passar fint med en avstickare innan allt drar igång. 

5 kommentarer:

Brynte sa...

Så himla glad för din skull! Skam den som ger sig :)

Hoppas att du får en superhelg i Uppsala och att den där fröken är bra.

Kraaaaaaaaaaaaaam!

Jägmästare sa...

Du är så sjukt, jäkla bra!!!! Vk gjorde helt rätt i att anställa dig!!
Kram

mami igen sa...

Det blir säkert jättespännande OCH jättekul! Det blir säkert din långhelg med 2 supertjejer också :)

Robbelibobban sa...

Härifrån lilla lycksele har du en mycket stolt vän som önskar en av sina bästa vänner ett ENORMT stort lycka till! Jag vet redan att du kommer klara det hur bra som helst!No doubt bout it!!

BAMSEKRAM!!!

Anna sa...

Brynte: Tack, vad snällt av dig! :) Hoppas allt är fint i Götet (eller var du nu än må befinna dig nu. Det påminner mig om att jag borde ringa någon dag...) och att det rullar på med jobb för din del med :) Kram!
Thiger: Och du är så sjukt jäkla rar! Tack! Kram
Mami: Helgen har då börjat bra i alla fall... :)
Robban: Tack min fina vän! Jag hoppas att du kommer till Umeå snart - dels på besök, men främst flyttar dit! :) Storkramen!