tisdag 14 augusti 2012

One day you're in...

"Vi kanske ska se ett avsnitt Project?" Numera är det lika ofta Johan som jag som föreslår att vi ska se Project Runway. På sistone har jag blivit, på riktigt, beroende av denna serie och dessutom lyckats göra det till en familjeaktivitet att plöja avsnitt efter avsnitt. 

Jag ser nästan aldrig på tv (jag vet, alla säger så - vilka är egentligen alla dessa människor bakom kanalernas tittarsiffror?), men det är något visst med denna realitysåpa. Även om intriger finns ligger fokus på att designa imponerande vackra plagg. Eller hiskeligt fula. Ja, det är ju faktiskt väldigt underhållande att se när deltagarna tappar det helt och designar plagg så gräsliga att det skär i ögonen. 

Att jag dragit ner min sambo i träsket förhöjer underhållningsvärdet ytterligare. Vi är en egen jury i tv-soffan. Förfasas över det fula, nickar gillande åt det fina, gissar vem som vinner och who's out. 
Som jag skrivit tidigare kan jag knappt bärga mig till den svenska versionen börjar sändas. Speciellt med tanke på att vi snart sett klart den senaste amerikanska säsongen... 

Inga kommentarer: