onsdag 15 augusti 2012

På vår balkong

Har suttit ute på balkongen under förmiddagen och försökt ta till vara på vad som kan vara sommarens sista dag. När jag satt där i värmen och varvade nagellacksmålning och telefonsamtal slog det mig att jag inte visat vår trivsamma balle. Nu gör jag därför slag i saken och visar några detaljbilder!

Den må inte vara som hämtat ur ett glansigt inredningsmagasin, men så är vi i hushållet inte heller hängivna inredningsmänniskor.
I en balkonglåda frodas jordgubbar. Jag tror vi plockat in hela sju stycken hittills i sommar...
Det upphängningsbara bordet sparar en massa yta på vår lilla uteplats. Och ni kan vara lugn: Vi har ytterligare en likadan stol som den på bilden, ingen behöver stå och äta under våra middagar på balkongen.
I den sparsmakade kryddodlingen växer oregano, basilika och mynta. Den sistnämnda plantan ska vi plundra till helgen och använda till litervis mojitos. 

Vi har även en hallmöbel på balkongen som fungerar som både soffa och förvaring. Den är ruskigt skön att halvligga på, med ryggen uppallad mot väggen. Vidare bildskön är den däremot inte. Gjorde några tappra försök att fota den men gav sedan upp.

2 kommentarer:

mami sa...

Har ni funderat på att börja med jordgubbsförsäljning?

Anna sa...

Med tanke på exklusiviteten skulle vi kunna ta ett ganska saftigt kilopris.