söndag 15 november 2009

Back on track

Jag kan nästan höra hur alla som läser detta drar en lättnads suck i detta nu. Äntligen har fanskapet uppdaterat!

Nämen seriöst, jag har tagit vad man kan kalla en liten "bloggpaus". Precis som jag skrev i torsdags har jag varit helt knäckt. Alla fotouppgifter har verkligen stressat upp mig och dödsstöten för vad jag orkar med kom i torsdags. Jag fotade först Emma på morgonen/förmiddagen och under eftermiddagen ställde jag upp som aktör i en uppgift hon har i sin tv-kurs. Mitt uppdrag var att baka bullar medan Emma filmade. Alla som har bakat 60 bullar i en lägenhet på 28 kvadrat vet hur besvärligt bara det är, måste man dessutom baka i omtagningar är det rent ut sagt jävligt.
När bullarna var klara och alla klipp filmade (det tog fem timmar!) såg lägenheten ut som ett bombnedslag, det var varmt som i helvetet och jag hade ingen energi kvar.

Därför har jag bara roat mig i helgen och skitit i det mesta. Nu däremot är batterierna snart fulladdade, bloggen är i gång och de sista fotona till tisdagens uppgifter ska jag ta imorrn. Men först - en promenad! Gårdagens fest är förvisso slut men den verkar pågå fortfarande i min skalle.

Inga kommentarer: