söndag 15 november 2009

Lördagens fest och nattens bortamatch

Nu har jag syresatt min hjärna så den värsta huvudvärken börjar släppa. Jag - som tog det relativt lugnt igår - tycker verkligen inte att jag förtjänar dagens baksmälla.

Nåväl. Gårdagens fest var hilarious! Och det trots att vi var väldigt få - precis som vi har varit de senaste gångerna. De flesta verkar sitta och trycka i sina grottor om helgerna numera.
Vi som bemödat oss att sluta upp hos Emma spelade en skitrolig dryckeslek, där hälften av vi fyra (inte jag alltså!) blev rätt packade. Egentligen var planen att vi skulle gå ut, men partyt stannade vid förfesten. Kanske lika bra det eftersom förisen alltid är bäst. Kvällen utmynnade senare i något slags sleep over-fest där jag och Sandra kojade på Emmas golv. Jag vet inte varför jag ansträngde mig genom att blåsa upp en luftmadrass för hand (mun?) mitt i natten när jag har en säng två trappor upp. Men mysigt var det i alla fall så jag klagar inte.

Trots att jag kände mig hyfsat nykter igår finns det bevis som talar emot detta. Den första fann jag på Facebook tidigare idag, där jag har skrivit saker i andras och min egen logg som jag inte ens kommer ihåg att jag har skrivit. Turligt nog var det inget pinsamt eller spektakulärt, så jag behöver inte sätta något alkolås på datorn.
Det andra beviset hittade jag i min garderob, där det låg det t-shirts och linnen över hela golvet. När jag tänker efter har jag en minnesbild av att jag letade något bra sovplagg i natt och när jag inte hittade något lämpligt skyfflade jag ut kläder i ren desperation. Med tanke på den otroligt smarta taktiken kanske jag förtjänar en släng huvudvärk ändå.

Vimmelbilder från stans hippaste ställe - Bäckis:

Och gårkvällens sminkning (något getinginspirerad):


Inga kommentarer: