tisdag 3 november 2009

More dead than alive

Min lilla dator är segare än ever. Den kanske är lite trött efter att ha varit avstängd i nästan en vecka? Nu är jag i alla fall hemma i min lilla lägenhet igen, och det känns kanon!

Riktigt lika skönt var det inte när väckarklockan ringde 04.45 i morse. Knappt fyra timmars sömn hade jag lyckats skrapa ihop, var mer död än levande kan jag lova. Turligt nog klev Johan upp samtidigt och agerade personlig assistent åt mig - ställa fram frukost, få igen resväskan och sådana där saker klarade jag inte av i den dvala jag befann mig i. Men sen fick jag sova hela bussresan till Skellefteå så lite mer utvilad blev jag allt!

Nu ska jag packa upp och sedan kila iväg och träna för att komma igång med dagen. Den där more dead than alive-känslan hänger kvar i kroppen fortfarande.

1 kommentar:

Sandra sa...

Jomen det har gått bra att jobba helg, är lite svårt att komma in i rutinerna, man är ju bara hälften så många på helgen, men det gick bra ändå. När man inte jobbar så mycket är det ju bra att få jobba på helgen, man tjänar ju betydligt mer.