fredag 27 november 2009

Dancing in the moonlight

Jag har haft en väldigt trevlig packningsstund den senaste halvtimmen. Ja, själva packningen hade jag gärna stått över men jävlar vad jag har dansat och showat för ingen alls. Vilket slöseri av förstklassig underhållning alltså!
Tänk er valfri tjejfilm där huvudrollsinnehavaren går igenom sin garderob och spexar loss i sina konstigaste/omodernaste/roligaste kläder. Där har ni mig i kväll! Min hatt som jag köpte i höstas men fortfarande inte vågat använda åkte på och sedan matchade jag den och ett par högst osexiga boxertroser (!) med allehanda överdelar. Iklädd mina outfits skuttade jag sedan runt till Queen. Don't stop me know stod givetvis på repeat...

Fast jag kom just på att jag inte var helt publiklös. Mina grannar mitt emot som antagligen har full insyn till min lägenhet fick sig nog ett gott asgarv (jojo, de har nog sett ett och annat det senaste året...).

Let me entertain you!

(Förresten - jag packade inför morgondagens Lyckselefärd. Så känn er förvarnade Lsebor, er favoritshowman kommer nu till stan.)

Inga kommentarer: