söndag 8 november 2009

Sköna söndag

Jag har haft en jättebra söndag hittills. Först tog jag och Emma en promenad på 1,5 timme runt Grisberget som var helt snötäckt. Därefter åt jag en supergod tacomiddag med samma underbara person. För att toppa det hela ska vi bege oss till Jenny nu för söndagsfika!

Som ni märker är jag väldigt till freds med livet just nu, superlativen bara rasar ur mig. Hoppas jag kan sprida det lite till er läsare med söndagsångest.

3 kommentarer:

Sandra J sa...

Ååå, vad trevligt ni verkar ha :) Njut av fikat. Vi ses till veckan!

linnea sa...

Det är grymt svårt, i början bad jag bara kiosken jag skickade via att skicka det billigast möjligast. Ibland är det genom att skicka som post, ibland paket... och ibland DHL, men jag har aldrig orkat använda mig av dem. Jag höftar bara på vad det kan väga, finns tabeller på posten.se! Sen om det blir någon krona mer/mindre brukar jag egentligen inte bry mig om, speciellt eftersom jag själv har köpt halvdyra fraktpåsar så de kan dom allt få betala för, och vem orkar föra över typ 5-10 kronor till ens konto då det kanske är fördröjning på en dag dessutom.. haha. Nä, men man lär sig. Eller så finns det färdiga gröna påsar som du kanske sett där man skickar paket, där spelar det ingen roll vad varan väger, bara det ryms - det är lite dyrare dock!

Oj, vad långt, haha, men det finns tusen alternativ helt enkelt. Bäst vore ju om man hade en hushållsvåg så man visste exakt vad det väger!

Anna sa...

Sandra J: Jo, vi har haft en väldigt mysigt men antagligen inte lika dekadent helg som du ;) Roligt att du stannar i Pite nästa helg! :D