torsdag 5 november 2009

Ny, nervös kursstart

Nu återstår bara en sak på veckans att göra-lista. Med tanke på att listan var relativt lång känner jag mig stolt och nöjd, fan vad effektiv jag har varit de här två dagarna!

Imorrn är det skola som gäller igen. Känns som det var sjukt länge sedan jag hade en ordentlig lektion eller föreläsning. Fast om man bortser från tisdagens kvällskurs var det ju faktiskt det! Förresten är jag lite smånervös inför morgondagen. Vi drar i gång med kursen medieproduktionsbolag som (så vitt jag förstår) handlar till stor del om företagsekonomi. Å ena sidan tycker jag att sånt är skitskoj, jag läste ju faktiskt ekonomi på gymnasiet. Å andra sidan är det just det fakumet som gör mig nervös. Tänk om jag har glömt bort allt? Tänk om jag sitter där och fattar nada?
Visserligen har nog de flesta som går kursen aldrig läst ekonomi i överhuvudtaget, men då jag har gjort det i två år borde jag ju vara någorlunda kunnig på det området.

Jag får helt enkelt vänta och se hur kursen artar sig för min del. Om mina farhågor besannas har jag ju faktiskt hjälp att tillgå från både syrran som läser ekonomi nu och VD som pluggar till civilekonom.

3 kommentarer:

Lillen sa...

Lycka till ;)

mami sa...

Det kommer att gå fint - som vanligt:-) Lycka till! Kram

Emma sa...

Då vet jag vem jag ska vända mig till när jag kört fast! ;)