måndag 2 november 2009

Helveteshelg

Helgen blev inte alls sådär skön som jag hade hoppats på. Det började med en incident i lördags precis innan jag började arbeta. Jag vill inte gå in på vad som hände, men när jag kom på Shell var jag så förbannad att jag skakade och klumpen i magen satt i under hela kvällen. 

Om det hade stannat där hade det väl varit någorlunda lugnt. Men så tur skulle jag såklart inte ha. Istället blev min arbetsplats ett tillhåll för Lyckseles fulla minderåriga senare på kvällen. Det strömmade in mer eller mindre onyktra 15-17-åringar som fick cafédelen att se ut som ett slagfält och till råga på allt spydde en jävel ner hela toaletten. Handfat, toastol, golv och väggar - allt sprutlakerades med någons magsäcksinnehåll. Inte coolt. 
Min räddning blev en jättesnäll kund som frivilligt städade toan åt mig då jag inte kunde ta mig från kassan eftersom jag var ensam på jobbet. I allt kaos glömde jag att fråga killen vad han heter, men jag är honom evigt tacksam! 
När jag väl fick låsa dörren på jobbet ringde jag mamma och grät en skvätt i telefon. Inte för att jag var ledsen utan för att jag var förbannad, less och trött. 

Där har ni min Halloweenhelg. Hoppas er var till större belåtenhet.

1 kommentar:

Sandra sa...

Hörde från syrran att du var och såg Pontare på torget idag, hon hade sett dig ;) Va Kören bra?