måndag 22 mars 2010

Diagnostisera mig!

I kväll har jag funderat på om jag besitter någon form av bokstavskombination. ADHD light ligger nära till hands (min syster påstod för något år sedan att ADHD står för "Anna du har damp"). Jag gillar förvisso att ta det lugnt och göra ingenting ibland, men det måste ändå innehålla någon form av rörelse. Nu har jag till exempel bäddat ner mig i sängen för att se TV, men vid varje reklampaus hoppar jag upp ur min bekväma ställning och springer (ja, springer bokstavligen) i väg och gör något.

Johan brukar bli galen på mig när vi ser film för jag kan verkligen inte ligga helt still. Benet måste oavbrutet gå i någon sorts sexbrist-rörelse som han försöker avbryta flera gånger under tittandet. Jag har också väldigt svårt att stå helt rakt upp och ner, oftast står jag och väger fram och tillbaka hela tiden.

Anledningen till varför jag började filosofera kring det här var min koncentrationsbrist vid tentan idag. Om jag skulle få en diagnos ställd av en läkare, är jag då berättigad någon slags hopp och lek med jämna mellanrum vid nästa tenta?

1 kommentar:

mami sa...

Men Anna, du har ju redan en diagnos - "Trill-Tora", det vet du väl?! :-)