söndag 28 mars 2010

Har dunkat mig gul och blå

Jag är trött. Hade tänkt ta en liten sovmorgon idag men de planerna grusades då jag var tvungen att skjutsa karlsloken till jobbet! Det gick ju sådär och köra idag förresten. Mina enda medtrafikanter på vägarna var en massa traktorer som var ute och skottade snö vilket säger en del om väglaget. Jag körde fast två gånger och fick "rucka" mig loss - tur att Johan har fyrhjulsdrivet i alla fall!

Helgen har mestadels bestått av jobb för mig. Och värk. Men nej, det är inte ålderkrämporna som har börjat komma utan jag har lyckats slå mig gul och blå vid två olika tillfällen. Först i torsdags när vi var ute och körde skoter och jag lyckades tippa och fick skoterhelvetet över mig. Förutom att nacken tog stryk gick rutan sönder, och det gjorde nästan ännu ondare. Att behöva köpa en ny ruta till pappsen svider i plånboken vettni, haha.
Sedan hade någon idiot lagt en plywoodskiva utanför verkstan på jobbet som jag halkade på i fredagskväll när jag skulle stänga. Behöver jag tillägga att jag var ganska förbannad just då..?

Nu ska jag göra mig i ordning inför helgens sista arbetsdag i alla fall. Lejonman kanske inte är den bästa frisyren när man ska föreställa a hard working woman?

Inga kommentarer: