måndag 12 november 2007

Helgens bravader

Känner på mig att det kan bli ett långt inlägg idag, men det är smällar man får ta.

Fredagskvällen var trevlig. Förutom god tacos, trevligt sällskap (mamma, Lisa, Linus, Simon, Jimmy) och att jag fick se idol för en gångs skull färgade även Lisa mitt hår. Egentligen var det bara utväxten som skulle få sig en omgång, men vi passade på att ta hela håret eftersom det hade blekts lite. Men jäklar, det blev ganska stor skillnad ändå, vart mörkare än förra gången trots att det va samma färg. Men snyggt blev det och komplimanger har jag fått också, great!

Hela lördagen var trevlig. Då styrde paret Bergman-Gustafsson (ja, jag och Simon alltså) kosan mot Vännäsby för att gratta svärmora. Blev mycket ätande där, men jag klagar inte. Hann även in en sväng till Umeå för att kolla på leopardgeckos, som vi har planerat att köpa. Och så himla söta dom va! Det va bara bebisar så dom va skitsmå, men ändå inte äckliga som vissa tycks tro. Så fort vi har fixat terrarium och grejer blir det till att köpa två rackare, jag riktigt längtar.
Hittade även ett mönster till balklänningen, så snart kan Karin (min faster) börja sy på den. Kan tyckas vara tidigt då balen går av stapeln i maj, men det är bra att vara ute i god tid så slipper stressa i slutet (fast det lär jag ändå göra, jag känner mig själv så pass bra).

Lördagskvällen var trevlig. Då var vi hos Sandra och Björn och tog en (två, tre) sup(ar). Simon blev som vanligt askalas, men man kunde inte annat än att garva åt han. Själv kändes det som att jag aldrig blev full, men lika förblånat blev det till att ta en snack med toan innan kvällen va slut. Skumt, och framförallt äckligt med tanke på hur mycket jag proppat i mig under dan.

Gårdagen var också trevlig. Efter att vi kommit hem från Vännäsby och hunnit duscha, käka lite och spela kort for vi hem för att uppvakta farsgubben på farsdan. Han fick en skjorta av mig och Lisa. Kan tyckas fantasilöst, men den va jättesnygg. Sen fick vi stoppa fläskfilé och marrängsviss (dock inte samtidigt) i huvet, dock avböjde jag tårtan då jag va jättemätt efter allt ätande i helgen. Har säkert gått upp 20 kg i helgen, utan överdrift (eller, okej. Kanske lite överdrivet). Vart dock riktigt tungt då vi sen for till farfar och grattade han i efterskott, eftersom han fyllde år i onsdags. Eftersom jag inte ville vara otrevlig (hrm..) tog jag en tårtbit där också. Undra hur många kalorier man kan få i sig under en helg? 30.000? 100.000? Näe, jag vill inte ens tänka på det...

Men som sagt, trevligt har man haft det. Och långt blev det här inlägget.
Men det bjú jag på :)

2 kommentarer:

linnea sa...

har mamma din fått någon (fake) skinnjacka direct from gothenburg tro? ;)

Carro sa...

waah! mönster! bal! jag känner stressen rinna över mig :(