torsdag 15 november 2007

Mer om underverken

Heavy

Metal

Nu har vi just matat Heavy & Metal, eller ja i alla fall försökt. Metal tog en krälande, äckelmask (som faktiskt mer liknar en gul tusenfoting än en larv eller mask, med tanke på att den har just fötter), men Heavy var lite kinkig och verkade mest besvärad. Men med tanke på att de kan ha lite dålig aptit just i samband med en flytt så var det ju bra att vi åtminstonde fick i en av geckosana en äckelmask.
Vi har även låtit de trampat runt i soffan i nästan en timme ikväll, de klättrade på alla kuddar, ryggstöd, armstöd och kroppsdelar (tillhörande både mig och Simon men även varandras) som fanns och var allmänt söta.

Pappa, Linus, Monika och Malin var också förbi och drack kaffe och de tyckte också att våra nya älsklingar var riktigt söta - men vem tycker inte det? :)
Som ni märker handlar min blogg just nu mycket om Heavy & Metal, men jag lovar att det kommer att smyga in annat också, så fort ens liv går tillbaka till det normala och inte bara kretsar kring sötisarna. Men till dess får ni stå ut!
Besos.

Inga kommentarer: