torsdag 1 november 2007

Inget bak utan nak...

Ö-vik igår va sketaroligt, blev verkligen en heldag. Lämnade lägenheten ganska exakt nio, då va Robban redan här så vi hämtade upp Lisa och Malin och sen begav vi oss. Jag körde (nästan) hela vägen dit, va lite rädd för halkan men vi överlevde. Kanske för att vi körde rätt lugnt, efter att vi fått förmaningar 1000 ggr av 10 pers att "ta det lugnt, tänk på halkan/djuren/mörkret", o.s.v., o.s.v.
Först blev det stan, jag va den enda som shoppade något (utom Robert och Simon som var och köpte nå skrot på gubbdagiset) - vilken skräll va?! Fast det blev bara ett par örhängen och ett par jeans, när jag sedan skulle köpa ett par skor protesterade alla, så jag fick inte köpa dom... Men lika bra det, lönen var inte så stor den här månaden.

Sen var det bad som gällde för hela slanten. Det blev några (MÅNGA!) turer i rutschkanorna där, speciellt den man kan åka med ringar i. Riktigt jävla roligt var det, man bli som barn på nytt när man är på sånna där ställen. Eller, jag beter mig i och för sig rätt barnsligt i allmänhet, men det blev värre, jag lovar.
Vi hann även med en tortyrtävling i utomhuspoolen. Tävlingen gick ut på att se vem som kunde sitta uppe på land i 0-gradig "värme", genomblöt längst. Simon gav upp innan han ens börjat. Själv blev jag god trea, efter Lisa och Robert som va riktigt tjuriga. Lika bra det, för annars hade man väl varit ännu mer förkyld idag än vad man redan är. Dessutom hann man slå sig ganska mycket, jag har typ ont överallt idag.
Var hemma i lägenheten igen halv tolv, mörare än någonsin. Så i natt sov man gott :)

Och idag har det varit en lugn, ledig dag med träning, handling och bak. Den här gången gjorde bagarkungarna (jag och Simon alltså!) bröd - Gudruns mjuka tunnbröd. Sjukt gott blev det (som vanligt då vi bakar, hehe!) och som vanligt var det nakenbak som gällde. När vi var färdiga kom Jimmy, min kusin och tillika granne förbi. Han har en förmåga att jämnt komma då vi är nakna... Vi bjöd han på en brödkaka, men han tog bara emot den efter vi lovat att vi inte bakat nakna. Så om Jimmy nu läser det här, då vet du sanningen!
Men samtidigt, vad är det för äckligt med att baka naken? Simon har inte precis ollat degen eller något. Fast samtidigt - vem vet? ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Faán...nakenbak...I KNEW IT!

Gott bröd var det i alla fall. Föressten. Har du funderat på att jag lyckas ringa på dörren EXAKT då ni är nakna? Kan...jag säger KAN det ha att göra med att ni ALDRIG verkar ha kläder på er...jävla nudister :)