onsdag 28 november 2007

Inlägg 100

Mitt hundrade blogginlägg, woho! Det borde man egentligen fira...

Angående TPn igår. TP är ett jävla evighetsspel, nog för det är roligt men inte efter att man suttit och fått cp-frågor i två timmar. Så vi spelade aldrig klart, men när vi gav upp va jag i alla fall tvåa - efter pappa såklart (farsgubben min tror att han är smartast, synd att han får "bevisa" i det sånna här stunder). Simon vart faktiskt inte sist, utan Lisa. Men det var riktigt jämnt, så man kan tyvärr inte idiotförklara någon.

Måste även säga - God Bless the långkalsongs. Jag förstår inte hur man skulle överleva sånna här dagar, då termometern visar -18 på morgonen, om det inte vore för dom fula, utslitna underbyxorna. Fast jag körde på mer moderiktiga leggins inknövlade under stuprören; då slipper man i alla fall den där hängiga grenen. Jag förstår inte heller hur jag ska över leva minus trettio-dagarna, om jag tycker det är svinkallt redan nu...

Bubbs (d.v.s. Simon) lärde mig nyss allt han kan om nätpoker. Satt och lirade tre bord på Svenska Spel, och ja - det gick väl hyfsat. Tvåa, etta första två gångerna fast tredje gången blev vi utan cash... Men jag är nöjd ändå!

Näe, nu ska jag fira mitt 100 blogginlägg med lite tjuvstart av pepparkakasbakningen. Eller i alla fall tjuvsmak på pepparkaksdegen ;)
A veo.

1 kommentar:

Grannen sa...

Jag förstår att jag inte blev inbjuden till TP...jag hade kickat ass!