söndag 18 november 2007

Lugn och ro

Helgen har varit (förvånadsvärt) lugn. Förutom två öl till middan och Idol i fredags har det varit en vit helg. Igår trampade vi runt den där halvtimmen som krävs för att göra stan, sen for vi förbi och fikade glass med chokladsås hos mamma. Och igårkväll myste vi bara och såg film, väldigt slött och väldigt skönt, faktiskt. Jag var inte ens sugen på att festa, trots att Tina påstod att typ halva Lycksele (ungefär 10 pers, alltså) befann sig i alkodimman, och Simon fick förfrågningar om vi hade partaj. Jag börjar kanske att mogna? (Eller vid närmare eftertanke, kanske inte.)

Idag har vi spenderat en och en halv timme av våran dyrbara tid på gymmet. Jag lyckades störa mig på en tjej som var där, som pratade i mobilen i typ en kvart och skrattade hela tiden. Visst, det är ju skitbra och jätteroligt att folk har roligt och garvar, men man blir less när man hört en person schizoskratta i tio minuter. Först skrattade hon ett hurtigt "höhö"-skratt för att sedan övergå till något som liknade ett hästskri. Och de få sekunderna hon inte skrattade klämde hon ur sig "ja, jävlar..." minst tjugo gånger.
Det skulle inte förvåna mig om hon egentligen inte hade någon på andra sidan luren, utan bara pratade med sig själv för hon verkade helt socialt missanpassad (förlåt att jag låter som världens tråkigaste och taskigaste men skulle ni ha varit där så skulle ni ha förstått mig, jag lovar!).

Ikväll är det dags för matning av ödlorna igen. Har lite problem med att få tag i maten, eftersom Umeå är det närmaste man kan hitta syrsor och zoophobasmaskar i och det känns lite onödigt och mycket dyrt att köra 26 mil bara för ödlekrubb. Men då är det tur att det finns änglar, Thiger skulle till Umeå i helgen och ställde upp på att köpa äckelmaskarna! Det är tur att man har fina vänner.

Nej, nu ska jag vara social med Lisa och mamma som har kommit förbi, och även med Heavy och Metal som Lisa sitter och leker med :)

Inga kommentarer: