tisdag 27 november 2007

Vintermys och förseningar

Trots att den kan vara rå och kall, få näsan att rinna och kinder att förfrysa är det ändå något visst med vintern. Som nu, då jag har varit ute och gått med Sandra i en timme för att göra några ärenden till vårt UF-företag. Då är det så skönt att komma in lite halvfrusen (trots att det bara är -5 grader ute) och värma på lite varm choklad. Skoter, snön, slalom, snowboard, att grilla korv ute över öppen eld och varm choklad - det måste vara sånt som gör att man inte går i ide på vintern.

Vaknade imorse härligt utvilad, efter att jag haft en trött och hängig måndag p.g.a. blodgivningen. Men snart fick jag förklaringen varför jag var så utvilad - klockan var 9.20! Och jag började kl 9.50... Men det kunde ju ha varit värre; det kunde ju ha varit en morgon då man började 8.30 (nu är i och för sig 9.50 det tidigaste jag börjar om dagarna, men förr var det ju annorlunda). Så trots att jag hann sminka mig lite, äta frukost, klä på mig, borta tänderna och pussa på Simon så kom jag bara 20 minuter för sent. Det tycker jag va rätt hyfsat, med tanke på hur seg jag egentligen är på morgonen. Jag hann dock inte duscha, så mitt hår skulle lätt kunna vara med i en Bregottreklam, eller nåt...

Och i kväll ska jag käka middag hos mamma! Simon jobbar kväll och slutar efter 18, och eftersom min mage inte överlever så sena middagar på vardagarna har jag helt enkelt bjudit in mig hos henne. Tur att man har en gullig mamma som kan bidra med sällskap och krubb till en stackars dotter :)

Efter middan blir det TP-kväll. Åh, jag är verkligen en sällskapsspelnörd så jag är taggad till max. Återkommer med resultatet senare - om det nu inte helt går åt helvete...

3 kommentarer:

uppslagsboken! sa...

du lär ju iaf int bli sist,den platsen är bokad.

CresceNet sa...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

mammsingen sa...

Tur att man har gulliga barn som är hungriga å vill ha sällskp:) Förlåt att jag fick dej att gråta din lilla "blödis"... Vem vann TP?
KRAM!