fredag 6 juni 2008

Ett minne för livet

... så kanske man bäst kan beskriva gårdagens bal! Jag tror aldrig att jag har fått känna sig så uppklädd och fin, med värsta håruppsättningen (inte visste jag att jag hade så mycket hår), långklänning och allt. Jag lyckades t.o.m. få till sminket på en gång - det var flera som frågade mig "vem har sminkat dig?", och det får man väl ta som en komplimang?!

Det värsta under kvällen var dock att sitta och vänta i bilen för att ta sig upp på podiumet, vi satt i över en timme och väntade. Och eftersom man druckit en del innan, både vatten och alkohol tryckte blåsan på vilket jag tillslut fick råda bot på genom att hoppa ur bilen och sätta mig i en buske. Vilken lady man är va?

Sedan följde kvällen med middag, vals, nattklubben och efterfest. På nattklubben fick jag föresten förfrågan om det inte var varmt att ha på sig balklänningen där - men då hade jag ju faktiskt hunnit hem och svidat om! Men det får jag väl också ta som en komplimang, att min andra klänning också var fin.

Jag och Simon kom hemstapplande vid 5-snåret imorse i alla fall, med magont av hur mycket man hade skrattat på hemvägen (!). En helrolig kväll rakt igenom alltså! Jag skulle kunna berätta hur mycket som helst men det orkar jag inte, inte med den här betongkepan. Dessutom ska jag försöka få i mig nå frukost och ladda inför dagens dansuppvisning - hoppas man inte spyr eller nåt sånt otrevligt när man ska shaka loss!

(Bilder kommer sen.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

ja ni var sjukt snygga ;)

Anonym sa...

På tal om "lady" - tur att det inte gick galet då som det gjorde den där gången då du hade skoteroverallen på, ha ha ha....