måndag 2 juni 2008

Sista veckan har inletts

Jäklarns, vilken trevlig kväll jag har haft! Det började med att SPEI3 (alltså min klass) och SPSK3 (språkarna, som läser några ämnen med oss) skulle ha en liten klassträff med grillning, kubb och brännboll. Det slutade med att några skidisar som också läser några ämnen med oss, naturarna och lite annat folk kom, och kubben uteblev och grillningen blev en liten parantes. Roligt nog var att de nämnda naturarfolket bjudit oss till deras grillfest, men när vi uteblev kom de till oss istället... Där vi är, är det alltid bäst heter det väl?

Dessutom hade några grabbar med sig gurorna, så i slutet av kvällen blev det trubadurafton med allsång. Jag fattar verkligen inte vad folk har emot trubadurer, jag tycker att det är ashärligt!


Tyvärr slutade kvällen väldigt aburpt. Jag gick i väg för att slå en signal till min älskade och när jag återvände 3-4 minuter senare var alla utom tre borta - och klockan var inte ens halv elva! Men så kan det va, vi har ju trots allt skola imorrn...


Lyckligtvis blir det väl fler aftonar med öl (jo, några Kung hann man få i sig ikväll) och trevligt sällskap - om 1 minut är det ju faktiskt bara en vecka kvar till studenten!

Vimmelbild...

Skid goes trubadur

Thiger, jag, Hanna - väldigt nöjda?!

Inga kommentarer: