onsdag 13 augusti 2008

Nu vet jag hur mitt boende ser ut!

Igår drog jag och älsklingen alltså till Piteå för att hämta nycklarna till min lägenhet, som jag äntligen fick se för första gången. Och mina farhåger inför hur ful, trång och skitig den skulle vara försvann direkt vi kom in. Det var väl ingen jättevåning direkt, men det visste jag ju redan. Men det var faktiskt rätt mysig, klart godkänd! Bäst av allt: min walk in-closet som jag drömt om fanns där! Äntligen får mina kläder och skor den plats de behöver. Fast de lär ju få trängas med en massa andra grejer, eftersom det bara fanns en till garderob i lägenheten...

Lyckan över att lägenheten inte var en gris i säcken grusas dock av att Simon antagligen inte kommer att flytta upp senare, som det först var tänkt. Han trivs här hemma, och det kan jag förstå - jag trivs också i Lycksele! Men det betyder ju inte att jag inte kan trivas i Piteå. Dessutom står ju den här älskade skithålan kvar, om saknaden skulle bli för stor. Jaja, det ordnar sig alltid. Det måste det göra.

Nu väntar i alla fall en massa fix, de få dagarna jag är kvar i stan. Saker ska packas, annat måste köpas in, jag måste bestämma mig för hur stort studielån jag ska ta, försäkring ska tecknas... Tusen saker med andra ord! Parallellt med det har jag dessutom två arbetsdagar kvar plus att jag vill hinna umgås med nära och kära. Nyligen var jag och vinkade av Lisa och mamma på busstation; de drar till Göteborg i veckan och kommer inte hem förrän på måndagkväll - då jag har hunnit fara uppöver. Åh, jag känner verkligen hur mycket jag kommer att sakna alla!!!!
Välkommen till min crib :)

En liten del av min walk in-closet. Måste dock köpa en matta att täcka fläcken med...

Älsklingen ser ut att njuta av min säng (som precis som resten av möblemanget ingår i lägenheten). Satan vad jag vill ha han i min nya hemstad!

Inga kommentarer: