onsdag 13 augusti 2008

Jag vill ha en liten vän!

Har hunnit vara förbi Monika och fikat med henne, pappa och Malin en sväng - jag bjöd på krämbullarna som jag och mamma bakade förra veckan. Jag tror, eller hoppas i alla fall att de tyckte att de var goda!

När jag kom hem tog jag ut Heavy och Metal så att de fick krypa runt i soffan en stund. Det är verkligen ett jäkla sjå att hålla reda på två små ödlor i en stor soffa! Tro inte att de kan hålla sig på någorlunda samma ställe, nej helst ska de vara på varsin ände och vara på väg att hoppa ner. Hur som helst tror jag att de små liven uppskattade att motionera sig lite, tjockis-Heavy sprang som ett tok!

Det känns föresten lite sorgligt att lämna de också när jag flyttar, även om jag oftast lite dålig på att skänka de uppmärksamhet. Därför hade jag tänkt köpa ett terrarium med tre geckosar i, som Robban visade mig på blocket förra veckan. Men såklart var det redan sålt, när Simon ringde på annonsen. Sånt kan verkligen irritera mig, när folk inte tar bort annonser när de fått iväg grejerna!

Hursomhelst går jag för tillfället i husdjurstankar, för något sällskap skulle jag vilja ha. Jag har för ett kort ögonblick funderat på en orm, men då skulle Simon aldrig komma och hälsa på mig eftersom han har ormfobi. Jag har även tänkt på något med päls men jag vet inte riktigt vad. En hund har jag varken tid eller plats med, jag är inte speciellt förtjust i katter... Men kanske en iller? De verkar ju vara helmysiga djur! Jaja, jag ska då först installera mig, sen kanske vi ser om jag skaffar mig en liten kompis...

Vår söta lilla tjockis-tjej :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha Jadu anna, iller lär ju vara fränt;) Men ryms ni? Jag vet inte hur stor lägenheten är ;P

Anonym sa...

Oh no Anna - inga husdjur! På sin höjd en husfluga eller en "gose" nalle:) Å på tal om krämbullar - Tack så MKT för att jag fick provsmaka!! :-) Kram

Anonym sa...

Är det du på bilden? :)