lördag 27 februari 2010

Fest i Sandras hemtrakt

Efter en bilresa på 14 mil nådde vi igår destination Bygdeträsk. Sängar paxades, smink fixades till och kläder byttes innan vi satte oss för att äta den efterlängtade middagen. Jag har nog aldrig i mitt liv varit så omättlig som igår. Hur mycket jag än åt försvann inte den molande hungern. Men det gjorde inte så mycket eftersom maten var sjukt god, och efter en sisådär tre-fyra portioner var jag äntligen belåten.

Middagen följdes av en obligatorisk omgång dryckesspel. Cider, öl, vin och drinkar men även alkoholfria alternativ hann slinka ner i våra strupar innan Sandras icke-journaliststuderande vänner dök upp. En hel del gaggande av det trevliga slaget uppstod innan Emma och Dennis bestämde oss för att hoppa i badtunnan.

Det var så himla härligt att ligga och koka i tunnan och dricka en iskall cider samtidigt som snöflingorna singlade ner från den svarta himlen. Kontrasten mellan att slänga sig ut i - 15 grader och skarp snö för att sedan återigen hoppa ner i den heta badtunnan var också riktigt fin.
Bortsett från att jag slog huvudet när jag halkade i bastun var faktiskt hela kvällen helt toppen. Tack för att jag fick besöka/hemsöka ditt hemställe och för den roliga festen Sandra!

Brudarna runt middagsbordet

Födelsedagspresentsöppning. Poeten Emma hade författat en fyndigt rim till vår present.

Snyggingarna Emelie & Dennis

I den ljuva badtunnan

Gruppbild på hårdingarna som vågade bada - jag blev dock inte alltför delaktiv i kortet..

Inga kommentarer: